DEN PERFEKTA GAMING-PC

Har du också alltid tvivlat på vilken speldator du ska välja utifrån de spel du spelar till vardags? Då har du kommit till rätt sida, här på sidan hjälper vi dig att hitta just den Gaming PC som passar dina behov inom speluniversumet. Om du spelar Minecraft måste du ha en Minecraft speldator och om du gillar Fortnite måste du ha en optimal speldator för Fortnite Gaming!

LÄTT OCH TYDLIGT

Att hitta en Gaming PC kan vara en riktig djungel att hitta i. Speciellt om du inte är den vassaste inom Gaming PC-området. Vi har gjort detta superenkelt för dig så att du snabbt kan hitta exakt den speldator som passar dina behov baserat på de spel du spelar.

DET DYRASTE ÄR INTE ALLTID DET BÄSTA

När det kommer till speldatorer kan det finnas många behov som måste tillgodoses. Du behöver dock inte gå ut och offra en gård på en speldator om du till exempel bara vill spela Minecraft eller andra program som inte drar så mycket på din speldators prestanda. Därför har vi samlat de bästa datorerna för dina behov under dessa spelkategorier för speldatorer.

Minecraft

Här kan du hitta den Gamingdator som passar dina behov bäst om du i första hand ska spela Minecraft på din Gaming PC. Minecraft är ett spel som inte nödvändigtvis tar en vägtull på din speldator. Det är naturligtvis såvida du inte måste spela med högt renderingsavstånd eller med de vildaste Minecraft shaders. Som utgångspunkt drar Minecraft inte så mycket, så den här listan är en lista över Datorer som är optimala för Minecraft Gaming på din speldator.

FORTNITE

Här kan du hitta den Gamingdator som passar dina behov bäst om du i första hand ska spela Fortnite på din Gaming PC. Fortnite är ett spel som börjar locka mer och mer ju fler uppdateringar som gradvis kommer till spelet. Fortnite kan därför dra mycket på din dator och därför är det viktigt att hitta en Gaming PC som passar dessa behov. Vi har hittat det i den här listan över speldatorer.

CS 2

Här kan du hitta den Gamingdator som passar dina behov bäst om du i första hand ska spela CS:GO på din Gaming PC. CS:GO är ett spel som inte drar mycket - Det drar dock fortfarande mer än något som Minecraft.

GTA V

Här kan du hitta den Gamingdator som passar dina behov bäst om du i första hand ska spela GTA V på din Gaming PC. GTA V är ett av de spel som nästan drar mest när det kommer till speldatorer. Därför är det viktigt att hitta en speldator som kan dra det du spelar. Så om du är en riktig GTA V-spelare så ska du givetvis inte snåla med utrustning. Vi på Geekd hjälper dig därför gärna att hitta en Gaming PC som matchar precis det spel du spelar.

VALORANT

Här kan du hitta den Gamingdator som passar dina behov bäst om du i första hand ska spela Valorant på din Gaming PC. Valorant är ett spel som kräver ungefär detsamma som CS:GO. Det finns dock vissa skillnader som är avgörande för ditt val av speldator. Vi har här samlat en lista över speldatorer som är perfekt optimerade för Valorant Gaming.

ROCKET LEAGUE

Här kan du hitta den Gamingdator som passar dina behov bäst om du i första hand ska spela Rocket League på din Gaming PC. Rocket League är ett spel som kan kräva mycket om du inte ställer in dina inställningar korrekt i spelet. Detta gäller dock de flesta spel. För standard Rocket League-spel med rätt rocket league-inställningar har vi samlat några speldatorer som är optimala saker för Rocket League-spel på din Gaming PC.

CALL OF DUTY

Här kan du hitta den Gamingdator som passar dina behov bäst om du i första hand ska spela Call Of Duty på din Gaming PC. Call of Duty är ett spel som kräver mycket prestanda från din speldator. Därför har vi samlat en lista över speldatorer som är optimala när det kommer till Call Of Duty Gaming på din speldator.

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta din nya speldator för dina spelbehov. Om du någon gång är osäker på vilken speldator du ska välja för ditt spelupplägg kan du alltid kontakta oss på kundtjänst – vi kan hjälpa dig igenom det. Det är dock nästan omöjligt att välja fel PC med denna spelPC-guide för dina specifika behov. Som gamer är det superviktigt att hitta en speldator som matchar de spel man spelar och de behov man har som gamer i speluniversumet.

Vi hoppas att du därför har haft nytta av den här guiden som berättar vilken speldator du ska välja om du spelar minecraft eller vilken speldator du ska välja om du spelar Fortnite. Och många andra populära spel på spelmarknaden.