geekd banner og logo

VAD ÄR GEEKD

På Geekd erbjuder vi skräddarsydda datorlösningar, utifrån individens behov, samt all utrustning för detta. Oavsett om det är en dator som du monterar själv, eller om vi ska montera den åt dig, har du kommit rätt. Vi har även möjlighet att skapa större spellösningar inom Racing Simulators, E-sportevenemang eller bara för privat konsumtion. Geekd är spelarnas val för spelutrustning.

GEEKDS PRODUKTER

Geekd erbjuder spelutrustning och speldatorer i stora mängder. Vi har allt från Gaming-tangentbord, Gaming-möss, Gaming-skärmar, Gaming-musmattor, Gaming-headset etc. till skräddarsydda Gaming-datorer och Gaming-hårdvara som grafikkort, cpu, kylare, strömförsörjning, skåp, ram och mycket mer!

Utöver det erbjuder vi även produkter inom konsolspel som Playstations och X-Box samt utrustning inom racingsimulatoruniversumet.

Om os geekd gaming fortnite setup gaming pc

VÅR VISION

Vi vill behålla vår välkända service, genom utbildning och kontinuerlig kvalitetskontroll.
Vi vill också bli Danmarks ledande IT- och spelleverantör. Det gör vi med hjälp av alla våra kunder som ser till att vi kontinuerligt kan köpa in större mängder och därigenom sälja dem ännu billigare till kunderna.

Vi siktar på att vara spelarens val när det kommer till utrustning, dessutom har vi en vision om att visa transparens. Det gör vi bland annat med hjälp av vår YouTube-kanal där vi veckovis lägger upp videos från antingen lagret, våra studior, vår butik eller vår vardag i Geekd. Vi drar in Geekds kunder och fans i vår vardag för att skapa en community om ett gemensamt intresse; Spelande.

GEEKDS HISTORIA

Geekd började i det små 2017. I september 2018 gav vi den gasen. Vi skapade ett ApS och utökade från 1 till 3 personer. Detta säkerställde att vi kunde lägga många fler timmar på företaget.

2020 fick Geekd äran att presentera företaget för lejonen i säsong 5 av det populära entreprenörsprogrammet Løvens Hule.

Här lyckades Geekds verkställande direktör, Ronnie Olesen, pitcha idén för investeraren Jacob Risgaard. Risgaard valde att köpa sig in i bolaget för 400 000 NOK för en 35-procentig andel av bolaget.

Idag arbetar Geekd och Jacob Risgaard nära Geekds utveckling och Geekd har hela Coolshop Team bakom sig.

I oktober 2021 valde även YouTubern David Jæger med YouTube-kanalerna "Judex" och "David Jæger" att satsa på Geekd. David är nu ansvarig för att producera veckovisa videor på Geekds egen YouTube-kanal "Geekd", samt marknadsföringsmaterial, SEO och Youtuber-merchandise genom Geekd. Geekd har ett större utbud av Youtuber- och Streamer-merchandise som skapar stor glädje för Geekds kunder och följare.

David har också flyttat sin gamerstudio till Geekds butik i Kolding, där han dagligen spelar in videor för sina egna kanaler och Geekds media.

Men resan slutar inte här. Denna resa har hittills lett till att vi nått de första 150 000 kunderna. Geekd har fått enorm fart och det kan vi särskilt tacka familjen Geekd för. Kom ombord på Geekd, vår resa har bara börjat.Geekd butik kolding - Geekds team og om os Geekd

VEM ÄGER GEEKD

Geekd ägs i praktiken av Geekds verkställande direktör och VD; Ronnie Olesen. Dessutom äger Simon Pedersen, David Jæger och Jacob Risgaard aktier i bolaget.

Geekds team består av:

▸ Ronnie Olesen - VD och koncernchef

▸ Simon Pedersen - Teknisk chef & VD

▸ David Jæger - Marknadschef & SoMe ansvarig

GEEKDS SOCIALA MEDIER

Vår entreprenörsresa har bara börjat! Du kan följa vår resa och vad vi gör på våra sociala medier.

Hitta oss här: InstagramYoutubeFacebookTwitter

HUR MÅNGA KUNDER HAR GEEKD

På Geekd har vi många dagliga kunder, och över 150 000 har redan valt att handla hos oss. Vi strävar efter att vara gamers föredragna återförsäljare av utrustning när det kommer till spelutrustning och att bygga speldatorer. Om du vill bli nästa, se våra fantastiska produkter.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli en del av familjen!